Informácie pre gastronomické odbory
Dokumenty na stiahnutie
- Menovky - SOŠ OaS (PDF 1,71 MB)
- Zadanie pre 4. ročník kuchár a čašník, servírka – Vyhotovenie a obhajoba vlastného projektu - Podnikateľský plán (PDF 276,45 kB)
- Kalkulačný list k miešaným nápojom a káve (PDF 198,35 kB) (ZIP 7,49 kB)
- Kalkulačný list k pokrmom (PDF 324,32 kB) (ZIP 6,83 kB)
- Kalkulačný list k nápojom (PDF 197,81 kB) (ZIP 6,23 kB)
- Tabuľka výrobných a tepelných strát potravín (PDF 3,03 MB)
- Normovaci harok (PDF 51,9 kB)
- Žiadanka surovín (PDF 98,19 kB)
- Finančný plán - tabuľka k podnikateľskému plánu (PDF 215,24 kB)